Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Bouw- en woonrijp maken Bouwcenter RAB

project
11-apr.-2022

In opdracht van Kwakkenbos maakt Van Wijk Nieuwegein het terrein bouwrijp voor een nieuwe vestiging van Bouwcenter RAB in De Meern. Na de bouw van het nieuwe bouwcenter wordt het omliggende terrein woonrijp gemaakt (dit betekent de wegen aanleggen). Dit doen ze samen met De Rooij Wegenbouw in opdracht van RAB. Bij dit project komen veel mooie samenwerkingen kijken, met onder andere Theo Pouw Groep voor het leveren van ruim 7000 ton puin. We kunnen niet wachten op het prachtige eindresultaat!

Werkzaamheden Bouwcenter RAB

Wat (gaan) we doen?

Voor het grondwerk op het bouwterrein, hebben we van de opdrachtgever een 2D bouwtekening gekregen. Op basis hiervan is een uitvoeringstekening geëngineerd van 2D naar 3D met hoogtes en dieptes. Het grondwerk wordt exact gevisualiseerd en de bijbehorende werkzaamheden.

Eind maart is het bouwrijp maken op het bouwterrein gestart. Het grondwerk bestaat uit het ontgraven van de grond en het aanbrengen van puin en zand. In april begint de bouw van het bouwcenter. Wanneer dit gereed is, komen we terug en maken we het omliggende terrein woonrijp, middels bestrating en asfalt.

Werkzaamheden Bouwcenter RAB
Werkzaamheden Bouwcenter RAB
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.