Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Groot asfaltonderhoud in Renswoude

project
29-sep.-2022

In opdracht van gemeente Renswoude hebben we op diverse locaties in de stad onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit asfalteringswerkzaamheden. Hierdoor gaan een drietal wegen binnen de gemeente weer gegarandeerd langer mee!

Frezen aan de Oude Holleweg

Oude Holleweg

Aan de Oude Holleweg zijn er op een aantal plekken scheuren in de weg geconstateerd. Om dit te herstellen hebben wij op deze plekken gefreesd en opnieuw met asfalt gevuld. Daarna is een deklaag aangebracht, zodat weggebruikers de komende jaren weer veilig over de weg rijden.

Op een ander gedeelte van de Oude Holleweg is een dunne slijtlaag aangebracht op het bestaande asfalt. Waarom? De bestaande deklaag is nog in redelijke staat. Door het aanbrengen van deze slijtlaag wordt het asfalt de aankomende jaren goed beschermd tegen vocht, vuil en zware belasting.

Asfalteren aan de Oude Holleweg

Kooiweg

Op de Kooiweg is er, op het gedeelte tussen het spoorviaduct en huisnummer 6, een extra deklaag aangebracht over het bestaande asfalt. Hierbij zijn ook de grasbetontegels die langs de weg liggen hersteld en waar nodig vervangen.

Asfalteren op de Kooiweg
Asfalteren op de Kooiweg

Bekerweg

Op de Bekerweg is een gedeelte van het asfalt vervangen voor een nieuwe deklaag. Ook is er ter hoogte van de T-splitsing met de Ubbeschoterweg een plateaudrempel aangebracht. Dit is om de veiligheid te vergroten. Daarnaast is op een gedeelte van de Bekerweg, waar het asfalt nog in redelijke staat is, een slijtlaag aangebracht. Zo kan de Bekerweg de komende jaar weer langer mee!

Geasfalteerd op de Bekerweg
Geasfalteerd op de Bekerweg
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.