Infrastructurele werkzaamheden aanleg tijdelijke Albert Heijn te Lunteren
Infrastructurele werkzaamheden aanleg tijdelijke Albert Heijn te Lunteren
23 december 2016
Onderhoudscontract Provincie Utrecht
22 december 2016
Show all

Reconstructie N198 Provincie Utrecht

Vanaf het pand van Wegenbouwbedrijf De Rooij draai je in 2 minuten de N198 op, een kwartier later ben je gearriveerd bij de projectlocatie tussen Woerden en Harmelen. Bij dergelijke  reconstructiewerkzaamheden zijn kwaliteit, hinderminimalisatie en omgevingsmanagement van groot belang.

De N198 is een belangrijke ader voor het verkeer in de regio. Een weg die voor het lokale verkeer ook de drukte van de A12 verlicht. Op het stuk tussen Woerden en Harmelen was een reconstructie noodzakelijk. Wegenbouwbedrijf De Rooij heeft een strakke, maar realistische planning van een week neergelegd om te werkzaamheden te uit te voeren.

In de week van 18 april 2016 heeft Wegenbouwbedrijf De Rooij deze planning gerealiseerd. Eén nacht hebben freeswerkzaamheden plaatsgevonden en drie nachten asfalteringswerkzaamheden. Zo is er zorg voor gedragen dat omwonenden en doorgaand verkeer zo min mogelijk hinder ondervonden. Mede ondersteund door een van tevoren goed gecommuniceerde omleiding is dit project een succes geweest.