Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Asfaltwerker

Heeft asfalt jouw interesse en wil je het vakgebied graag verder verkennen? Vind je het fijn om in de buitenlucht te werken? Dan hebben wij een leuke functie voor jou beschikbaar.

Als asfaltwerker werk je samen met je collega’s aan zowel grote als kleine projecten waarbij je verantwoordelijk bent voor het kwalitatief goed en verantwoord verwerken van asfalt. Iedere dag ligt er weer een concrete uitdaging op jou te wachten. Je bereid werkzaamheden voor, zet de benodigde materialen en gereedschappen klaar voor vervoer en voert ondersteunende werkzaamheden uit bij het vervoer van asfalt, grind en zand. Verder is het belangrijk dat je initiatief toont, goed kan samen werken en flexibel bent. De werktijden kunnen namelijk onregelmatig zijn. Uiteraard ben jij een harde werker en toon je graag initiatief.

Functie eisen:
- Rijbewijs B
- VCA certificaat

Het hebben van ervaring in het werken met asfalt is een pré. Ben je nog een starter? Ook dan ben je ook van harte welkom! Bel met Jan Jaap van Dalen op 06-15088787 of mail naar sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl

De Rooij Wegenbouw
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.