Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Groot asfaltonderhoud in Soest

project
21-sep.-2022

Op diverse locaties binnen de gemeente Soest hebben wij binnen 2 weken onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. De werkzaamheden bestaan uit het onderhouden van asfaltverhardingen van diverse wegen en fietspaden. Nieuw asfalt en opnieuw aangebrachte markeringen. Dit zorgt ervoor dat iedereen weer veilig rijdt!

Asfalteren in Soest

Nieuwe deklaag op de rijbanen

Op diverse wegen in Soest waren de rijbanen in slechte staat. Hierdoor is het oude asfalt verwijderd met een freesmachine. Daarna is een nieuwe tussenlaag en deklaag aangebracht. Zo hebben we het asfalt van de Bosstraat en Pijperpad overdag vervangen. En om hinder voor de omgeving verder te beperken hebben we vooral ‘s avonds en ‘s nachts het asfalt vervangen op de volgende wegen: Dalweg, Industrieweg, Middelwijkstraat, Torenstraat en Vredehofstraat.

's Avonds frezen in Soest

Boomwortelopdruk verwijderen op fietspaden

Door de groei van bomen kan er wortelopdruk ontstaan en dit kan doorgroeien tot in de deklaag. Hierdoor komt het comfort en veiligheid van het fietspad niet ten goede. Daarom is er een nieuwe deklaag op de fietspaden aan de Birkstraat en Dalweg aangebracht. Als eerste hebben wij de bestaande deklaag verwijderd. Vervolgens zijn er plaatselijke boomwortel reparaties uitgevoerd. Zo zijn de fietspaden in Soest weer veilig en fietsen fietsers veilig over de weg!

Fietspad frezen in Soest
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.