Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Asfaltuitvoerder

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste uitvoerder voor onze asfaltwerkzaamheden. Als uitvoerder in asfaltprojecten neem je dagelijks de leiding over de asfaltploeg. Je speelt een actieve rol in het nadenken over de uitvoering van projecten, waarbij je ervoor zorgt dat ze op een correcte en kwalitatief goede wijze worden uitgevoerd.

Ben jij een zelfsturende en verantwoordelijke professional met uitstekende communicatieve vaardigheden en een flexibele instelling? Beschik je over brede kennis op het gebied van wegenbouw en ben je sociaal sterk? Ben je in staat om medewerkers door jouw enthousiasme te motiveren en te ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Word je al enthousiast? Dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie! We zijn op zoek naar een nieuwe collega in de regio Utrecht, en ervaring is niet strikt noodzakelijk. Als je vragen hebt over de vacature, neem dan contact op met Bert Bloodshoofd (06-13037725) of Esther van der Mee-Beun (06-43280801). Wil je direct solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie naar sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl.

BAS0311
pijltje-klein-roze-downCreated with Sketch.