Reconstructie N198 Provincie Utrecht
22 december 2016
Asfaltonderhoud en bijkomende werkzaamheden
15 december 2016
Show all

Onderhoudscontract Provincie Utrecht

Het wegennet in de Provincie Utrecht behoord tot de drukste van Nederland en deze drukte is nog steeds toenemend. Wegenbouwbedrijf De Rooij (De Rooij) werkt veelvuldig samen met de provincie Utrecht om de topkwaliteit van het wegennet in dit gebied te behouden.

Calamiteiten binnen het wegennet hebben in dit gebied een snel en groot effect. Door direct beschikbaar te zijn en die stap meer te zetten voor de opdrachtgever zorgt De Rooij voor tevredenheid bij alle betrokkenen. Met behulp van onze korte aanrijtijden, ons ervaren personeel en de onze complete ontzorging, verzorgt De Rooij de ondersteuning en expertise die de Provincie Utrecht zoekt. Het overgrote deel van ons personeel is woonachtig in de provincie Utrecht. Dit vergroot de betrokkenheid van zowel de opdrachtgever als opdrachtnemer.

De Rooij is actief bezig met duurzaamheid. Bij het verwijderen van deklagen wordt het asfalt dan ook (wanneer mogelijk) voor 100% hergebruikt. Wegenbouwbedrijf De Rooij optimaliseert het proces tezamen met de opdrachtgever doormiddel van regelmatige communicatie en afstemming.